Yoghurt met geraspte appel, kaneel en havermout
bewaar
bewaar

Yoghurt met geraspte appel, kaneel en havermout

De heerlijke smaak van appel en kaneel is een feestelijke start in de ochtend. Extra lekker met de crunch van de gebakken havermout.

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan zonder olie op boter en rooster de havermout en de amandelen 5 min. op middelhoog vuur. Schil ondertussen de appels, rasp ze grof en meng met de kaneel, gebakken havermout en amandelen.

Verdeel achtereenvolgens de helft van de yoghurt, de helft van de geraspte appel, de rest van de yoghurt en de rest van de appel over hoge glazen.

bewaartipMakkelijk om in een potje met deksel mee te nemen.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Yoghurt met geraspte appel, kaneel en havermout

De heerlijke smaak van appel en kaneel is een feestelijke start in de ochtend. Extra lekker met de crunch van de gebakken havermout.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig