Vegaschnitzel met paddenstoelen
bewaar
bewaar

Vegaschnitzel met paddenstoelen

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de grote krieltjes. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 4 min. krokant en bruin. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder een deksel. Bak de oesterzwammen 2 min. in de achtergebleven olie. Voeg de kookroom, mosterd en 2 el water toe en roer tot een gladde saus. Breng op smaak met de helft van de peterselie, peper en zout.

Kook ondertussen de broccoli in 5 min. beetgaar.

Schep de rest van de peterselie en peper en zout door de krieltjes. Verdeel de krieltjes met de schnitzels, de broccoli en de paddenstoelenroomsaus over 4 borden en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegaschnitzel met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig