Vegaschnitzel met salade van aardappel, broccoli & dille
bewaar
bewaar

Vegaschnitzel met salade van aardappel, broccoli & dille

Een frisse aardappelsalade met een krokante vegaschnitzel! De lente lacht je toe.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de krieltjes, snijd de grote in kwarten en kook alle krieltjes in 12 min. gaar. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Voeg de laatste 4 min. de broccoli aan de krieltjes toe. Giet af en laat goed uitlekken.

Klop ondertussen ⅔ van de olie, 2 el azijn uit het augurkenpotje (per 4 personen) met de mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.

Snipper ondertussen de sjalotten fijn. Snijd de radijzen in dunne plakjes. Hak de amandelen grof. Snijd de augurkjes schuin doormidden en snijd de dille fijn. Schep de krieltjes, broccoli, augurkjes, sjalot, radijs, dille en veldsla om met de dressing.

Verdeel de salade over borden. Garneer met de amandelen en serveer met de schnitzels.

algemeenNog wat salade over? Eet ’m eventueel de volgende dag als lunch. Lekker met een gebakken of gekookt eitje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegaschnitzel met salade van aardappel, broccoli & dille

Een frisse aardappelsalade met een krokante vegaschnitzel! De lente lacht je toe.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig