Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus
bewaar
bewaar

Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met peper en zout op matig vuur in 20 min. goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Snijd de peterselie fijn en snijd de citroen in plakjes. Kook de broccoli met de wortels in 7 min. beetgaar. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

Bereid ondertussen de saus voor groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft van de peterselie door de saus en schep de rest door de krieltjes.

Verdeel de groente, schnitzels en krieltjes over de borden. Schenk de saus over de groente en verdeel de citroenplakjes over de schnitzels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig