Indiase tomatencurry met biefstuk
bewaar
bewaar

Indiase tomatencurry met biefstuk

Biefstuk in een curry is een bijzonder goede combinatie.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de biefstukpuntjes al omscheppend in 3 min. bruin. Neem het vlees uit de wok en houd warm op een bord onder een deksel.

Snijd de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten.

Verhit de rest van de olie in de wok en bak de aubergine 3 min. Schep de tomaten en kruidenpasta erdoor en bak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm de curry nog 6 min. Rooster het naanbrood in een broodrooster. Doe het vlees terug in de curry.

Verdeel de rijst en curry over 4 kommen. Serveer met het naanbrood.

algemeenVervang voor een slankere curry de kokosrmelk door volle yoghurt. Verwarm de curry dan verder zonder te koken.

Indiase tomatencurry met biefstuk

Instructievideo - 01:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase tomatencurry met biefstuk

Biefstuk in een curry is een bijzonder goede combinatie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig