Tikka masalapilav met kip en groenten
Er gaat ook kaneel in: dat maakt dit gerecht extra lekker.
Aan de slag
Los de bouillontabletten op in het kokend water. Snijd de kip in kleine stukjes en meng met de tikka masalapasta.
Verwarm een ruime koekenpan en bak hierin de kip al omscheppend 2 min. Voeg de groenten, rijst, de helft van de kaneel kaneel en hete bouillon (1 kopje achterhouden) toe. Breng tegen de kook aan en laat op laag vuur met deksel op de man gaar worden.
Voeg de rest van de bouillon toe als de rijst droog en bijna gaar is. Schep de pilav op de borden en strooi de rest van de kaneel er over.
Tikka masalapilav met kip en groenten
Er gaat ook kaneel in: dat maakt dit gerecht extra lekker.
hoofdgerecht
null personen
482 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Los de bouillontabletten op in het kokend water. Snijd de kip in kleine stukjes en meng met de tikka masalapasta.
Verwarm een ruime koekenpan en bak hierin de kip al omscheppend 2 min. Voeg de groenten, rijst, de helft van de kaneel kaneel en hete bouillon (1 kopje achterhouden) toe. Breng tegen de kook aan en laat op laag vuur met deksel op de man gaar worden.
Voeg de rest van de bouillon toe als de rijst droog en bijna gaar is. Schep de pilav op de borden en strooi de rest van de kaneel er over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kippenbouillontabletten
375 g kipfilet
1 l kokend water
160 g Tikka Massala currypasta
750 g diepvries oosterse wokgroenten
300 g basmatirijst
2 tl kaneelpoeder