Woksaté met verse atjar
Aan de slag
Breng de azijn met de suiker aan de kook. Los de suiker erin op. Doe de rauwkost en komkommer in een diepe schaal. Schenk er het azijnmengsel over en laat afkoelen. Schep de atjar af en toe om.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de varkenshaas met wat zout al omscheppend 2 min. Voeg de satésaus toe en verwarm nog 5 min. op laag vuur.
Schep de saté en atjar op 4 borden. Serveer met het stokbrood. Lekker met gebakken uitjes (bakje 100 g).
Groente in de lengte snijden
Instructievideo - 00:45 min.
Woksaté met verse atjar
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng de azijn met de suiker aan de kook. Los de suiker erin op. Doe de rauwkost en komkommer in een diepe schaal. Schenk er het azijnmengsel over en laat afkoelen. Schep de atjar af en toe om.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de varkenshaas met wat zout al omscheppend 2 min. Voeg de satésaus toe en verwarm nog 5 min. op laag vuur.
Schep de saté en atjar op 4 borden. Serveer met het stokbrood. Lekker met gebakken uitjes (bakje 100 g).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 ml wittewijnazijn
4 el suiker
2 zakjes Hollandse rauwkost
1 komkommer
2 el zonnebloemolie
300 g varkenshaas
1 pot satésaus
1 stokbrood