Varkenssaté met snelle rauwkost
Feestelijke spiesjes om mee te gourmetten.
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in blokjes en de knoflook fijn. Meng de varkenshaas met de ketjap, chilisaus en knoflook. Marineer afgedekt minimaal 1 uur.
Rijg de varkenshaas aan de prikkers. Meng de komkommerrauwkost met de rauwkost Amsterdamse ui en verdeel over een schaal. Bestrooi met de pinda's. Bak de varkenssaté op de hete bakplaat van het gourmetstel in 5 min. bruin en vanbinnen rosé.
Bereid ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saté met de satésaus en de rauwkost.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Varkenssaté met snelle rauwkost
Feestelijke spiesjes om mee te gourmetten.
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in blokjes en de knoflook fijn. Meng de varkenshaas met de ketjap, chilisaus en knoflook. Marineer afgedekt minimaal 1 uur.
Rijg de varkenshaas aan de prikkers. Meng de komkommerrauwkost met de rauwkost Amsterdamse ui en verdeel over een schaal. Bestrooi met de pinda's. Bak de varkenssaté op de hete bakplaat van het gourmetstel in 5 min. bruin en vanbinnen rosé.
Bereid ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saté met de satésaus en de rauwkost.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g varkenshaas
1 teen knoflook
1 el zoete chilisaus
2 el ketjap manis
50 g gezouten pinda's
300 g koelverse rauwkost Amsterdamse ui
250 g koelverse rauwkost komkommer salade
250 g Wijko satésaus
Dit heb je nodig
(bamboe) cocktailprikkers
gourmetstel