Pikante ovenschotel
De oven kan je veel werk uit handen nemen. Neem deze ovenschotel, daar heb je geen omkijken naar.
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de varkensreepjes ca. 3 min. Voeg de groentemix toe en roerbak ca. 2 min.
Doperwten toevoegen en nog ca. 2 min. roerbakken. Kerriesaus toevoegen en ca. 3 min. verhitten onder af en toe roeren. Kerrieschotel in ovenschaal scheppen. Aardappelschijfjes dakpansgewijs erop leggen. Bestrooien met amandelen. Room erover schenken.
Schotel in midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin bakken.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Pikante ovenschotel
De oven kan je veel werk uit handen nemen. Neem deze ovenschotel, daar heb je geen omkijken naar.
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de varkensreepjes ca. 3 min. Voeg de groentemix toe en roerbak ca. 2 min.
Doperwten toevoegen en nog ca. 2 min. roerbakken. Kerriesaus toevoegen en ca. 3 min. verhitten onder af en toe roeren. Kerrieschotel in ovenschaal scheppen. Aardappelschijfjes dakpansgewijs erop leggen. Bestrooien met amandelen. Room erover schenken.
Schotel in midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
400 g varkensreepjes
400 g Hollandse roerbakgroenten
450 g diepvries tuinerwten
520 g Indiase kerriesaus Korma
700 g aardappelschijfjes
45 g amandelschaafsel
100 ml koksroom
Dit heb je nodig
hoge glazen schaal (inhoud 2.5 liter)