Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
bewaar
bewaar

Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig