Indiase viscurry
Aan de slag
Verhit in een wok of braadpan olie en roerbak ca. 2 min de groentenmix. Voeg de kerriesaus en tuinerwten toe en kook zachtjes.
Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele velletjes en graatjes. Schep de zalm en garnalen door de groentemix en verwarm gerecht door en door. Serveer met stokbrood.
Indiase viscurry
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een wok of braadpan olie en roerbak ca. 2 min de groentenmix. Voeg de kerriesaus en tuinerwten toe en kook zachtjes.
Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele velletjes en graatjes. Schep de zalm en garnalen door de groentemix en verwarm gerecht door en door. Serveer met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
520 g Indiase kerriesaus
225 g diepvries tuinerwten
425 g roze zalm in blik
125 g Hollandse garnalen
1 vers stokbrood