Indiase bruinebonensoep
bewaar
bewaar

Indiase bruinebonensoep

Holland ontmoet India in deze soep met bruine bonen, currypasta en kokosmelk.

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui 2 min. Schep de currypasta erdoor. Spoel de bonen en kikkererwten af in een vergiet onder koud stromend water. Voeg met het water toe aan de ui. Breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep met de deksel op de pan 5 min. zachtjes koken.

Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de koriander grof. Voeg de kokosmelk toe aan de soep en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper. Roer de tomaat en de koriander erdoor.

bereidingstipJe kunt deze soep 3 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

'Indiase' bruine bonensoep

Instructievideo - 02:18 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase bruinebonensoep

Holland ontmoet India in deze soep met bruine bonen, currypasta en kokosmelk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig