Indiase viscurry met broccoli
In India bestaan vele soorten curry. Deze variant met vis en broccili móet je echt proeven.
Aan de slag
Laat de pangasiusfilet ontdooien. Snijd de ui in partjes en de paprika grof. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook 4 min. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta volgens de aanwijzingen op de pot toe.
Breng de saus aan de kook, schep de stukjes pangasiusfilet erdoor, dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 min. Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry. Serveer de rijst erbij.
Paprika's roosteren en ontvellen
Instructievideo - 01:07 min.
Indiase viscurry met broccoli
In India bestaan vele soorten curry. Deze variant met vis en broccili móet je echt proeven.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de pangasiusfilet ontdooien. Snijd de ui in partjes en de paprika grof. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook 4 min. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta volgens de aanwijzingen op de pot toe.
Breng de saus aan de kook, schep de stukjes pangasiusfilet erdoor, dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 min. Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry. Serveer de rijst erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g diepvries pangasiusfilets
3 uien
1 rode paprika
300 g pandanrijst
350 g broccoli
2 el traditionele olijfolie
200 ml kokosmelk
71 g Indiase currypasta