Puree met gebakken tomaten
bewaar
bewaar

Puree met gebakken tomaten

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout. Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen. Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken. Intussen salami in blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Salami en olijven door puree scheppen. Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen. Puree serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Puree met gebakken tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig