Kipfilet met citroen-olijvenjus
bewaar
bewaar

Kipfilet met citroen-olijvenjus

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In pan 2 eetlepels boter verhitten. Kipfilets rondom met kipkruiden bestrooien. Kipfilets in ca. 12 minuten bruin bakken, af en toe keren. Intussen prei wassen, schoonmaken en in stukken van ca. 5 cm snijden. In andere pan rest van boter verhitten. Prei in ca. 10 minuten op laag vuur beetgaar bakken. Citroen uitpersen. Olijven in stukjes snijden. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilets uit pan op borden leggen. Door achtergebleven bakvet in pan citroensap, olijven en 2 eetlepels water roeren, aanbaksels losroeren. Puree en prei naast kip op borden scheppen, citroen-olijvenjus erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet met citroen-olijvenjus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig