Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
Aan de slag
Ei in 8 min. hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en in plakjes snijden. In kom slamelange met dressing, olijven en ansjovis omscheppen. Kalkoenfilet dun met olie bestrijken en met peper bestrooien. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in 2-3 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Stokbrood in de lengte halveren. Helft van salade over onderkant van brood verdelen. Plakjes ei en kalkoen erop leggen. Afdekken met rest van salade en bovenkant van stokbrood.
Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
hoofdgerecht
null personen
910 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ei in 8 min. hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en in plakjes snijden. In kom slamelange met dressing, olijven en ansjovis omscheppen. Kalkoenfilet dun met olie bestrijken en met peper bestrooien. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in 2-3 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Stokbrood in de lengte halveren. Helft van salade over onderkant van brood verdelen. Plakjes ei en kalkoen erop leggen. Afdekken met rest van salade en bovenkant van stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ei
½ zakje eikenbladslamelange
2 el knoflookdressing
4 zwarte olijven zonder pit
2 ansjovisfilets
1 el olijfolie
3 lapjes kalkoenfilet à la minute
½ stokbrood
Dit heb je nodig
grillpan