Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
bewaar
bewaar

Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Ei in 8 min. hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en in plakjes snijden. In kom slamelange met dressing, olijven en ansjovis omscheppen. Kalkoenfilet dun met olie bestrijken en met peper bestrooien. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in 2-3 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Stokbrood in de lengte halveren. Helft van salade over onderkant van brood verdelen. Plakjes ei en kalkoen erop leggen. Afdekken met rest van salade en bovenkant van stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig