Romige aardappel-kaassoufflé
bewaar
bewaar

Romige aardappel-kaassoufflé

30 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C. Aardappelpuree bereiden met koksroom en 550 ml water. Eieren scheiden (let op, er mag geen eigeel in het eiwit zitten). Eiwitten stijfkloppen. Aardappelpuree mengen met eierdooiers en kaas. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Eiwitten voorzichtig door aardappelmengsel scheppen en overdoen in ingevette soufflévorm. Vorm in midden van oven plaatsen en soufflé in 40 min. gaarbakken. Broccoli schoonmaken en in stukjes snijden. Broccoli in weinig water in 8 min. beetgaar koken en afgieten. Tomaten in reepjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Broccoli mengen met tomaatreepjes, olijven en 2 el olie (van tomaten). Soufflé serveren met broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige aardappel-kaassoufflé

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig