Wraps met bonensalade
Als hoofdgerecht, lunch of picknickhap: deze traktatie kun je op elk moment van de dag serveren.
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 7 min hard. Kook de sperziebonen in ca. 7 min. beetgaar. Maak de avocado's schoon en snijd in stukjes. Maak de bosuitjes schoon, snijd in ringen was ze. Maak de tomaten schoon en halveer ze.
Meng de bonen, avocado, helft van de bosuitjes en de tomaten met de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pel de eiren en snijd in stukjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smeer de tortilla's in met sandwichspread. Verdeel de eieren en de rest van de bosuitjes erover. Rol de tortilla's stevig op. Serveer met de bonensalade.
Wraps met bonensalade
Als hoofdgerecht, lunch of picknickhap: deze traktatie kun je op elk moment van de dag serveren.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 7 min hard. Kook de sperziebonen in ca. 7 min. beetgaar. Maak de avocado's schoon en snijd in stukjes. Maak de bosuitjes schoon, snijd in ringen was ze. Maak de tomaten schoon en halveer ze.
Meng de bonen, avocado, helft van de bosuitjes en de tomaten met de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pel de eiren en snijd in stukjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smeer de tortilla's in met sandwichspread. Verdeel de eieren en de rest van de bosuitjes erover. Rol de tortilla's stevig op. Serveer met de bonensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
500 g diepvries gebroken sperziebonen
2 avocado's
5 bosuien
250 g cherrytomaten
3 el sladressing yoghurt
340 g bloemtortilla's
10 el sandwichspread tomaat lente-ui