Pasta met magere rundersaucijzen
bewaar
bewaar

Pasta met magere rundersaucijzen

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwijder ondertussen het vel van de saucijzen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de saucijzenvulling in 5 min. bruin en gaar. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.

Snijd de onderkant van de venkelknollen en snijd de venkel in dunne reepjes. Voeg toe aan de worst en bak 8 min. mee. Voeg de romaatjes toe en warm 1 min. door.

Meng de pasta met het vlees en de groente. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaas en peterselie en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met magere rundersaucijzen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig