Aardappel-wortelstoof
bewaar
bewaar

Aardappel-wortelstoof

Met heerlijk zachte kabeljauwfilet, koriander en peterselie.

20 min. bereiden / 30 min. wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd in 4 gelijke stukken. Schil de peen en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Snijd de abrikozen in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min.

Voeg de knoflook toe en bak 3 min. Voeg de aardappelen, peen, abrikozen, het bouillontablet en water toe. Breng aan de kook, schep om en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.

Snijd de bevroren kabeljauw in stukken. Schep de stoof na 15 min. om en leg de kabeljauw ertussen. Snijd de blaadjes van de koriander en peterselie grof. Neem de pan van het vuur en bestrooi met de kruiden.

variatietipGebruik de rest van de peterselie door een cousoussalade. Zie recept elders op ah.nl/allerhande.

Aardappel-wortelstoof

Instructievideo - 02:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-wortelstoof

Met heerlijk zachte kabeljauwfilet, koriander en peterselie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig