Thaise vissaté met rijst
bewaar
bewaar

Thaise vissaté met rijst

Avondje Thais? Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de licht ontdooide koolvis in blokjes en rijg aan de satéprikkers. Bestrooi met peper.

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 6-8 min. beetgaar. Voeg na 5 min. de mais toe. Verwarm ondertussen de kokosmelk, boemboe en pindakaas 4-5 min. in een steelpan. Roer af en toe totdat een gladde satésaus ontstaat.

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de visspiesen in 4 min. gaar. Keer halverwege. Giet de sperziebonen en mais af en schep om met peper. Giet de rijst af en schep op borden. Leg de vissaté erbij en schep de Thaise satésaus erover. Serveer met de sperziebonen en mais. Bon appétit!

kookstaptipHoud je van pittig? Voeg dan 1 tl boemboe extra toe aan de satésaus.

Thaise vissaté met rijst

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise vissaté met rijst

Avondje Thais? Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig