Pittige bonensoep
bewaar
bewaar

Pittige bonensoep

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in ringen en de courgette in blokjes. Verhit de olie in een soeppan. Fruit de ui 2 min. Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 min.

Schenk de saus en bouillon in de pan en breng tegen de kook aan. Snijd de kip in reepjes. Laat de bonen uitlekken. Voeg de courgette, kipreepjes en de bonen toe en kook de soep nog 6-8 min. op laag vuur. Schep de soep in de kommen of diepe borden.

bereidingstipEten er kinderen mee of eet je liever wat minder pittig, dan kunt u de tikka massalasaus vervangen door 1 pot Tandoori milde currysaus (400 ml).
bereidingstipLekker met fijngesneden muntblaadjes en lichtgeroosterd tarwebrood.
bewaartipJe kunt de soep 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm op laag vuur. Roer af en toe.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige bonensoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig