Vlees-en-vispotje
Gekruid rundvlees en wilde zalm op één bord: een echte surf ’n turf-maaltijd.
20 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de chipolataworstjes in stukken van 3 cm. Snipper de ui en snijd de paprika's in stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak de worstjes in 4 min. bruin.
Bak de ui en de paprika 1 min. mee. Bak de tomatenpuree 30 sec. mee en schenk de bouillon erbij.
Draai het vuur laag en schep de linzen erdoor.
Leg de zalm in de pan. Stoof het geheel met de deksel op de pan 5 min. of tot de zalm vanbinnen rosé is; voeg eventueel een extra scheutje bouillon toe.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het gerecht in diepe borden.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Vlees-en-vispotje
Gekruid rundvlees en wilde zalm op één bord: een echte surf ’n turf-maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de chipolataworstjes in stukken van 3 cm. Snipper de ui en snijd de paprika's in stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak de worstjes in 4 min. bruin.
Bak de ui en de paprika 1 min. mee. Bak de tomatenpuree 30 sec. mee en schenk de bouillon erbij.
Draai het vuur laag en schep de linzen erdoor.
Leg de zalm in de pan. Stoof het geheel met de deksel op de pan 5 min. of tot de zalm vanbinnen rosé is; voeg eventueel een extra scheutje bouillon toe.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het gerecht in diepe borden.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 rode paprika's
300 g runderchipolata
2 el traditionele olijfolie
70 g tomatenpuree
150 ml rundvleesbouillon van tablet
800 g bruine linzen in blik
250 g diepvries wilde zalm