Pastaschotel
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.
Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan. Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.
Pastaschotel
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.
Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan. Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
1 winterwortel
1 ui
450 g bladspinazie
3 el zonnebloemolie
400 g tofu
125 ml crème fraîche
6 el gemalen belegen kaas