Rio choco
bewaar
bewaar

Rio choco

Heerlijk, deze ijstaart die je maakt van twee soorten kant-en-klaar ijs, marmercake, banaan en... chocolade!

15 min. bereiden / 4 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast in ongeveer 30 min. een beetje zachter worden. Zet de cakevorm op het bakpapier en teken de vorm af. Knip het stuk papier uit en leg het op de bodem. Knip nog twee lange stroken van 35 x 15 cm. Bekleed er de opstaande randen van de vorm mee.

Snijd de bananen in plakjes en verdeel ze in gelijke porties. Verdeel 1 portie van de bananenplakjes over de bodem van de vorm. Schep het banaan-caramelijs erop en strijk het glad. Leg de volgende portie banaan op het ijs. Dek dit af met de helft van de plakken cake. Druk het geheel goed aan. Schep het stracciatella-ijs op de cake en strijk dit glad. Leg de laatste portie banaan erop en dek dit af met de rest van de cake. Druk goed aan.

Zet de vorm in de diepvries en laat het geheel in minstens 4 uur bevriezen. Neem de ijstaart uit de diepvries. Keer de taart om op een grote schaal en haal het bakpapier weg. Strooi de vlokken over de taart en snijd hem in plakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rio choco

Heerlijk, deze ijstaart die je maakt van twee soorten kant-en-klaar ijs, marmercake, banaan en... chocolade!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig