Gezouten karamelfondue met banaan
Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.
Aan de slag
Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.
Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.
Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.
Gezouten karamelfondue met banaan
Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.
nagerecht
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.
Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.
Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 ml slagroom
150 g soft fudge caramel
1 tl grof zeezout
4 bananen
3 kletsmajoors
25 g extra pure chocolade
2 el Puur Natuur kokosrasp
Dit heb je nodig
keukenmachine
saté- of cocktailprikker