Gezouten karamelfondue met banaan
bewaar
bewaar

Gezouten karamelfondue met banaan

Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.

Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.

Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gezouten karamelfondue met banaan

Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig