Roomijs met espresso en gember
Aan de slag
Met ijstang in vier cappuccinokoppen of wijde glaasjes flinke bol slagroomijs scheppen. Hete espresso erover schenken. Gember en chocoladevlokken erover strooien. Direct serveren. Lekker met een glaasje koffielikeur.
algemeenDit recept vraag om variatie. Bijvoorbeeld roomijs met chocoladesaus,
mokka-ijs of walnotenijs in plaats van slagroomijs. Ook heerlijk met een extra
scheutje koffie- of chocoladelikeur!
Roomijs met espresso en gember
nagerecht
null personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Met ijstang in vier cappuccinokoppen of wijde glaasjes flinke bol slagroomijs scheppen. Hete espresso erover schenken. Gember en chocoladevlokken erover strooien. Direct serveren. Lekker met een glaasje koffielikeur.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml slagroomijs
200 ml hete, sterke espressokoffie
8 gemberbolletjes
4 eetlepels chocoladevlokken
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel