Penne met roodbaarsfilet
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.
Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.
Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.
Penne met roodbaarsfilet
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.
Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.
Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkoren penne rigate
500 g verse roodbaarsfilets
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
4 el traditionele olijfolie
3 bosuien
800 g tomaten
4 el sladressing naturel
125 ml crème fraîche