Schnitzel met bieslooksaus
Aan de slag
Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Verhit in ruime koekenpan 2 el olie en bak schnitzel in 8 minuten gaar. Leg na 5 minuten tomaten naast schnitzel en bak mee. Verwarm in andere pan crème fraîche met tomatenpuree. Knip bieslook fijn erboven en breng saus op smaak met zout en peper. Laat pasta in vergiet uitlekken. Verhit in pastapan 1 el olie en bak knoflook 10 seconden op hoog vuur. Meng penne erdoor. Schep schnitzel, tomaten en penne op bord. Schep saus over vlees.
Schnitzel met bieslooksaus
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Verhit in ruime koekenpan 2 el olie en bak schnitzel in 8 minuten gaar. Leg na 5 minuten tomaten naast schnitzel en bak mee. Verwarm in andere pan crème fraîche met tomatenpuree. Knip bieslook fijn erboven en breng saus op smaak met zout en peper. Laat pasta in vergiet uitlekken. Verhit in pastapan 1 el olie en bak knoflook 10 seconden op hoog vuur. Meng penne erdoor. Schep schnitzel, tomaten en penne op bord. Schep saus over vlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g volkoren penne rigate
1 varkensschnitzel
3 el traditionele olijfolie
3 romatomaten
2 el crème fraîche
½ el tomatenpuree
½ zakje verse bieslook
1 teen knoflook