Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
Aan de slag
Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in blokjes. Verhit in een koekenpan olie en bak 8 min. al omscheppend de schnitzel en paprika. Kook de pasta beetgaar in 6-8 min. Meng in een kom de sla met peertjes en dressing. Schep de magorblokjes door het vlees en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout en verdun eventueel iets met het pastakookvocht. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Meng de saus erdoor en verwarm nog even goed door. Verdeel de pasta over borden. Serveer de salade er apart bij.
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
hoofdgerecht
null personen
945 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in blokjes. Verhit in een koekenpan olie en bak 8 min. al omscheppend de schnitzel en paprika. Kook de pasta beetgaar in 6-8 min. Meng in een kom de sla met peertjes en dressing. Schep de magorblokjes door het vlees en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout en verdun eventueel iets met het pastakookvocht. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Meng de saus erdoor en verwarm nog even goed door. Verdeel de pasta over borden. Serveer de salade er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 varkensschnitzel
1 rode paprika
150 g Magor kaas
1 el traditionele olijfolie
200 g volkoren penne rigate
100 g krulslamelange
400 g koelverse stoofpeertjes
70 ml vinaigrette