Pasta met champignons, sperziebonen en gebakken filetlapjes
bewaar
bewaar

Pasta met champignons, sperziebonen en gebakken filetlapjes

Deze gezonde pasta is lekker, budgetproof én razendsnel. Wat wil je nog meer?

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 7 min. de sperziebonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.

Laat ondertussen de tonijn uitlekken en doe samen met de zuivelspread, azijn en 1/2 el olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een bijna gladde saus.

Bestrooi de schnitzel met peper. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 6-8 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege.

Snipper ondertussen de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee op hoog vuur.

Voeg de tonijnsaus toe aan de champignons en verwarm 1 min. mee op middelhoog vuur. Doe de pasta, sperziebonen en wat kookvocht erbij en schep om. Verdeel over 4 borden. Snijd het vlees in repen en verdeel erover. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met citroenrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met champignons, sperziebonen en gebakken filetlapjes

Deze gezonde pasta is lekker, budgetproof én razendsnel. Wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig