Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm
bewaar
bewaar

Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.

Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.

Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.

vegatipIn plaats van wilde zalm kun je ook 75 g geroosterde grofgehakte pecannoten gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig