Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm
Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.
Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm
Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.
Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
400 g verse gesneden snijbonen
400 g champignons
1 el milde olijfolie
250 g diepvries wilde zalmfilets
200 g zuivelspread knoflook en kruiden