Kalkoenspies met maïssalade
Aan de slag
Grill of grillpan voorverwarmen op hoogste stand. Frituurvet verhitten tot 180 °C. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in grove stukken snijden. Kalkoenfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. Spiesen maken van kalkoenblokjes en stukjes paprika. Spiesen ca. 10 minuten grillen. Intussen frites bakken in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. Blikjes groenten laten uitlekken. In koekenpan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Groenten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Spiesen serveren met frites, lauwwarme maïssalade en cocktailsaus.
Kalkoenspies met maïssalade
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill of grillpan voorverwarmen op hoogste stand. Frituurvet verhitten tot 180 °C. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in grove stukken snijden. Kalkoenfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. Spiesen maken van kalkoenblokjes en stukjes paprika. Spiesen ca. 10 minuten grillen. Intussen frites bakken in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. Blikjes groenten laten uitlekken. In koekenpan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Groenten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Spiesen serveren met frites, lauwwarme maïssalade en cocktailsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 groene paprika
1 schaaltje kalkoenfilet
1 zak Vlaamse frites
1 blikje maïskorrels
5 eetlepels cocktailsaus met Schotse Wiskey
1 blik Mexicomelange
2 eetlepels zonnebloemolie
Dit heb je nodig
barbecuespiesen