Cajunfilet met maïssalade
Aan de slag
Varkensfiletlapjes met cajunkruiden inwrijven. Boter verhitten en vlees aan beide kanten bruinbakken. Op matig vuur vlees in in ca. 8 min. gaarbakken, af en toe keren. Intussen in magnetron krieltjes bereiden volgens instructie op de verpakking. Maïs afgieten en mengen met paprikastukjes, uisnippers en sladressing. Varkensfiletlapjes, krieltjes en maïssalade over twee borden verdelen.
Cajunfilet met maïssalade
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Varkensfiletlapjes met cajunkruiden inwrijven. Boter verhitten en vlees aan beide kanten bruinbakken. Op matig vuur vlees in in ca. 8 min. gaarbakken, af en toe keren. Intussen in magnetron krieltjes bereiden volgens instructie op de verpakking. Maïs afgieten en mengen met paprikastukjes, uisnippers en sladressing. Varkensfiletlapjes, krieltjes en maïssalade over twee borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 varkensfiletlapjes
2 theelepels cajunkruiden
25 g boter
1 bak nieuwe krieltjes met fijne lentedressing
1 blik maïskorrels
1 rode en/of groene paprika
1 sjalot
3 eetlepels sladressing naturel