Visspiesen met cocktailsaus
bewaar
bewaar

Visspiesen met cocktailsaus

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 240 °C voorverwarmen. Vis iets laten ontdooien. Wortels in stukken snijden. Ui pellen en in stukken snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Aan spiesen om en om vis, ui en paprika steken. Visspiesen op bakplaat leggen en in oven in ca. 10 min. gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Wortels in 8 min. in weinig water gaarkoken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Visspiesen op bedje van aardappelpuree met worteltjes en cocktailsaus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visspiesen met cocktailsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig