Gebakken vis met sperziebonensalade
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.
Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.
Gebakken vis met sperziebonensalade
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.
Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doosje diepvries sperziebonen
250 g verse lekkerbekjes
125 g cherrytomaten
2 zakjes aardappelpuree à la minute naturel
½ pot cocktailsaus