Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
Aan de slag
Selderie fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Sperziebonen in ruim kokend water met zout 4 min. koken. Tuinerwten toevoegen en nog 2 min. meekoken. Kookvocht afgieten. Intussen olie in koekenpan verhitten en hierin knoflook in ca. 2 min. goudgeel en knapperig bakken. Knoflook uit pan scheppen en door groenten scheppen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Intussen tilapiafilets in achtergebleven olie ca. 5 min. bakken. Halverwege keren. Naar smaak met citroenpeper en zout bestrooien. Intussen inhoud van pakje (=2 zakjes) aardappelpuree met 400 ml kokend water volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Crème fraîche en selderie door puree roeren. Tilapia, puree en groenten over 4 borden verdelen.
Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Selderie fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Sperziebonen in ruim kokend water met zout 4 min. koken. Tuinerwten toevoegen en nog 2 min. meekoken. Kookvocht afgieten. Intussen olie in koekenpan verhitten en hierin knoflook in ca. 2 min. goudgeel en knapperig bakken. Knoflook uit pan scheppen en door groenten scheppen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Intussen tilapiafilets in achtergebleven olie ca. 5 min. bakken. Halverwege keren. Naar smaak met citroenpeper en zout bestrooien. Intussen inhoud van pakje (=2 zakjes) aardappelpuree met 400 ml kokend water volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Crème fraîche en selderie door puree roeren. Tilapia, puree en groenten over 4 borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zakje verse selderie
2 tenen knoflook
1 zak sperziebonen
300 g tuinbonen
4 eetlepels olijfolie
4 tilapiafilets
½ theelepel citroenpeper
1 pak aardappelpuree à la minute
1 beker crème fraîche