Tilapia met basilicumsaus
Aan de slag
In koekenpan 3 el olie verhitten en a-partjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. In pan sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In andere koekenpan 3 el olie verhitten en tilapia in 8 min. aan beide zijden bakken. Met zout en peper bestrooien. Met staafmixer van rest van olie, basilicum (4 blaadjes achterhouden) en crème fraîche saus maken. Vis over borden verdelen en basilicumsaus erop schenken. Met a-partjes en bonen serveren. Vis met saus met basilicumblaadje garneren.
Tilapia met basilicumsaus
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan 3 el olie verhitten en a-partjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. In pan sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In andere koekenpan 3 el olie verhitten en tilapia in 8 min. aan beide zijden bakken. Met zout en peper bestrooien. Met staafmixer van rest van olie, basilicum (4 blaadjes achterhouden) en crème fraîche saus maken. Vis over borden verdelen en basilicumsaus erop schenken. Met a-partjes en bonen serveren. Vis met saus met basilicumblaadje garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
9 eetlepels olijfolie
2 zakken aardappelpartjes met schil
600 g gebroken sperziebonen
4 tilapiafilets
1 zakje verse basilicum
1 bekertje crème fraîche