Indiaas gekruide surimi
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.
Indiaas gekruide surimi
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 pakjes surimi naturel
3 eetlepels yoghurt
3 eetlepels Indiase kerriepasta Tandoori
200 peultjes
3 eetlepels roerbakolie
1 zak Thaise groentemix
0 zout
Dit heb je nodig
wok