Witlofblaadjes met walnoten en pesto
bewaar
bewaar

Witlofblaadjes met walnoten en pesto

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de onderkant van het witlof en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand rucola achter. Doe de rest van de rucola en het basilicum in de keukenmachine en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg 1 tl peper en 1 tl zout toe.

Verdeel de rucola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.

Pesto maken

Instructievideo - 04:35 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlofblaadjes met walnoten en pesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig