Witlofblaadjes met walnoten en pesto
Aan de slag
Verwijder de onderkant van het witlof en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand rucola achter. Doe de rest van de rucola en het basilicum in de keukenmachine en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg 1 tl peper en 1 tl zout toe.
Verdeel de rucola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.
Pesto maken
Instructievideo - 04:35 min.
Witlofblaadjes met walnoten en pesto
null personen
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de onderkant van het witlof en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand rucola achter. Doe de rest van de rucola en het basilicum in de keukenmachine en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg 1 tl peper en 1 tl zout toe.
Verdeel de rucola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 stronken witlof
1 zakje rucola
1 bakje basilicum
50 ml olijfolie
50 g Parmezaanse kaas
1 bakje walnoten
Dit heb je nodig
keukenmachine