Farfalle met walnoten-hamsaus
Aan de slag
Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Walnoten grof hakken. Basilicum grof scheuren. In pan room aan de kook brengen. Olie, ham, 75 gram noten en 75 gram kaas toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus en basilicum door farfalle mengen. Over vier borden verdelen. Garneren met rest van kaas en noten. Lekker met gemengde friseesla.
Farfalle met walnoten-hamsaus
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Walnoten grof hakken. Basilicum grof scheuren. In pan room aan de kook brengen. Olie, ham, 75 gram noten en 75 gram kaas toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus en basilicum door farfalle mengen. Over vier borden verdelen. Garneren met rest van kaas en noten. Lekker met gemengde friseesla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g farfalle
100 g gepelde walnoten
½ zakje verse basilicum
1 pakje koksroom
2 eetlepels walnotenolie
1 duopakje hamreepjes
100 g geraspte Parmezaanse kaas