Gemarineerde garnalen
Aan de slag
Laat de garnalen ontdooien. Pel de garnalen, verwijder het darmkanaal en laat het staartje zitten.
Snijd de bieslook fijn. Doe de garnalen in een kom met de bieslook en de olie. Pers de knoflook erboven en breng op smaak met peper en zout. Schep de garnalen goed om en laat ca. 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Verhit een gourmet pannetje en bak in kleine porties op matige hitte gaar. Schep regelmatig om.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Gemarineerde garnalen
bijgerecht
null personen
155 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Laat de garnalen ontdooien. Pel de garnalen, verwijder het darmkanaal en laat het staartje zitten.
Snijd de bieslook fijn. Doe de garnalen in een kom met de bieslook en de olie. Pers de knoflook erboven en breng op smaak met peper en zout. Schep de garnalen goed om en laat ca. 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Verhit een gourmet pannetje en bak in kleine porties op matige hitte gaar. Schep regelmatig om.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries zoutwatergarnalen
4 el verse bieslook
5 el milde olijfolie
2 tenen knoflook
Dit heb je nodig
gourmetstel