Pittige knoflookgarnalen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de garnalen ontdooien en doe in een ovenvaste schaal. Doe de olijfolie en knoflook in een hoge kom. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in stukjes.
Pureer met een staafmixer en schenk de olie over de garnalen. Bestrooi met zout en bak de garnalen ca. 15 min. in de oven. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de garnalen met de peterselie.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Pittige knoflookgarnalen
bijgerecht
null personen
420 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de garnalen ontdooien en doe in een ovenvaste schaal. Doe de olijfolie en knoflook in een hoge kom. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in stukjes.
Pureer met een staafmixer en schenk de olie over de garnalen. Bestrooi met zout en bak de garnalen ca. 15 min. in de oven. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de garnalen met de peterselie.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g diepvries zoutwatergarnalen
150 ml traditionele olijfolie
3 tenen knoflook
1 rode peper
20 g verse platte peterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal