Gemarineerde zalm
In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.
Aan de slag
Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Gemarineerde zalm
In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.
bijgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zalmfilet
15 g verse basilicum
40 g pijnboompitten
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel