Gemarineerde zalm
bewaar
bewaar

Gemarineerde zalm

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

15 min. bereiden / 1 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde zalm

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig