Zeeastersalade met noten
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan licht goudbruin roosteren. Intussen zeeaster wassen en in pan met bodempje water aan de kook brengen. Op hoog vuur ca. 30 seconden laten koken. In vergiet zeeaster goed laten uitlekken. In kom olie en sherry door elkaar roeren. Op smaak brengen met peper. Zeeaster en noten erdoor scheppen. Lekker bij lamsvlees en gebakken aardappels.
Zeeastersalade met noten
bijgerecht
null personen
160 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan licht goudbruin roosteren. Intussen zeeaster wassen en in pan met bodempje water aan de kook brengen. Op hoog vuur ca. 30 seconden laten koken. In vergiet zeeaster goed laten uitlekken. In kom olie en sherry door elkaar roeren. Op smaak brengen met peper. Zeeaster en noten erdoor scheppen. Lekker bij lamsvlees en gebakken aardappels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels hazelnoten
2 doosjes zeeaster
3 eetlepels walnootolie
1½ eetlepel droge sherry
0 (versgemalen) peper