Geroosterde perziken met noten
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Perziken halveren, pit verwijderen en elke perzik in 8 partjes snijden. Noten grof hakken. In ovenschaal perziken met noten, tijm en citroenrasp door elkaar scheppen. Citroensap en olie erover sprenkelen. Zout en royaal peper erboven malen. Schaal 15 cm onder grill schuiven en perziken in 10-15 min. lichtbruin en gaar roosteren. Af en toe omscheppen. Lekker bij kalfsvlees.
Geroosterde perziken met noten
bijgerecht
null personen
210 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Perziken halveren, pit verwijderen en elke perzik in 8 partjes snijden. Noten grof hakken. In ovenschaal perziken met noten, tijm en citroenrasp door elkaar scheppen. Citroensap en olie erover sprenkelen. Zout en royaal peper erboven malen. Schaal 15 cm onder grill schuiven en perziken in 10-15 min. lichtbruin en gaar roosteren. Af en toe omscheppen. Lekker bij kalfsvlees.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 rijpe perziken
25 g walnoten
½ zakje hazelnoten
½ eetlepel verse tijm
½ citroen
2 eetlepels walnotenolie
0 grofgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
lage ovenschaal (20 x 25 cm)