Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
Aan de slag
Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel intussen de plakken tomaat over een schaal. Sprenkel er de dressing over en bestrooi ze met de tijm. Giet de pappardelle af en schep om met de walnotenolie, de blauwaderkaas, de walnoten en de rucola. Breng de pasta op smaak met versgemalen peper en verdeel hem over vier borden of kommen. Geef de tomatensalade er apart bij.
Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
hoofdgerecht
null personen
870 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel intussen de plakken tomaat over een schaal. Sprenkel er de dressing over en bestrooi ze met de tijm. Giet de pappardelle af en schep om met de walnotenolie, de blauwaderkaas, de walnoten en de rucola. Breng de pasta op smaak met versgemalen peper en verdeel hem over vier borden of kommen. Geef de tomatensalade er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g pappardelle (pasta)
8 trostomaten
3 el honing-mosterddressing
1 el verse tijm
3 el walnotenolie
150 g blauwaderkaas
1 zakje walnoten
1 zak rucola
0 zwarte peper