Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips
Aan de slag
Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. Basilicum in reepjes snijden. Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen. Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen. Op vier borden scheppen. Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.
Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. Basilicum in reepjes snijden. Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen. Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen. Op vier borden scheppen. Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak pappardelle (pasta)
2 bakjes witte wijnsaus
2 bakjes aspergetips
1 zakje verse basilicum
4 warmgerookte zalmsteak
0 (versgemalen) zwarte peper