Gebakken roodbaars met gesmoorde zeeaster
bewaar
bewaar

Gebakken roodbaars met gesmoorde zeeaster

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Roodbaarsfilets bestrooien met zout en peper. In koekenpan 25 g boter verhitten en currypasta erdoor roeren. Roodbaarsfilets in curry in ca. 8 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. In vergiet zeeaster goed afspoelen en laten uitlekken. In pan helft van boter verhitten. Zeeaster en wijn erdoor scheppen. Zeeaster in ca. 3 minuten afgedekt beetgaar smoren, af en toe omscheppen. Op smaak brengen met peper. Van vuur af rest van boter erdoor roeren. Op vier borden roodbaarsfilet leggen. Op elke roodbaarsfilet bergje zeeaster leggen. Curryboter uit koekenpan eromheen druppelen. Serveren met gekookte krielaardappeltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken roodbaars met gesmoorde zeeaster

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig