Roodbaars met citroen
bewaar
bewaar

Roodbaars met citroen

15 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Vis met keukenpapier droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In diep bord ei loskloppen. Visfilets door ei halen en vervolgens door paneermeel. In koekenpan olie verhitten en hierin vis aan beide kanten in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodbaars met citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig